söndag 30 september 2012

Symässa och superhelg!


Min magiska (och i verkligheten inte riktigt så lilla) svärmor var här i helgen. Vi for till Borås i Lördags och gick på textilmässan, åt supergod lunch vid vattnet och lullade runt i Borås tills fötterna värkte. Med mig hem kom både garn, mönster och knappar YEY!  Jag är förövrigt lite kär i Borås. 

Ja vi gjorde faktiskt lite annat i helgen också bland annat gick på loppis, garnaffärsbesök, åt mumsig mat och drack värmande whiskey i våra nya superfina whiskeyglas. En rackarns fin helg som jag gärna skulle göra om även om jag är helt slut nu. 

Helgen avrundades med 1 års kalas hemma hos Thomas, Fia och lilla Ella. Pixiböckerna och bollhavet tycktes gå hem, pappret och rosetten lika så. 

Nu : Soffa + Garn = Söndagsmys    

måndag 17 september 2012

Gult gult strålande gult



Ska man bli orolig när katten tycks stormtrivas i babykoftan och spinner Ännu mer än vad han brukar göra? 

fredag 14 september 2012

Röda ränder



Jag fick ett jättecraving att sticka någonting röd/vit-randigt så jag stickade denna supermjuka kofta förra veckan. Mönstret är mitt favorit Little Coffee Bean Cardigan som går så ruggigt snabbt att sticka. Jag stickade största storleken och så lade jag till några varv så att den blev lite pösigare i ärmarna så den borde passa en 1 åring utan problem.
Garnet är baby cashmirino från Debbie Bliss, stickor 3,5mm och dom piffiga knapparna är från min mamma.

tisdag 11 september 2012

Pinterest <3

Jag har senaste tiden utvecklat ett beroende av den magiska sidan pinterest...appen ger mig möjlighet att spara ner fina bilder vart jag än befinner mig, bussen, sängen, soffan. Ingen plats är komplett utan utan pinterest!

Idag tog jag ett steg till och skrev ut några favoriter som jag klistrade in i en fin bok med stickinspiration. Jag känner mig väldigt inspirerad!